Mike Huls

Mike Huls

De enorme hoeveelheid data die tegenwoordig beschikbaar is stelt men in staat om beter onderbouwde keuzes te maken dan ooit te voren.

Gefundeerde beslissingen maken, daar is waar het om gaat. De enorme hoeveelheid data die tegenwoordig beschikbaar stelt men in staat om beter onderbouwde keuzes te maken dan ooit te voren. Mike zorgt ervoor dat men niet verdrinkt in de zee van data door deze te verzamelen, op te schonen, up-to-date te houden en beschikbaar te stellen aan belanghebbenden.

Mike is een creatieve, technische en analytische data-architect en analist met een passie voor het automatiseren van taken. Als echte generalist houdt hij zich bezig met het gehele data-traject; van het creëren, verzamelen, databasen, transformeren of opschonen van data tot het visualiseren en analyseren. Het doel is om complexe dingen op een eenvoudige manier beschikbaar te stellen. Mensen toegang geven tot goede datasets en in staat te stellen deze te gebruiken of te begrijpen.

Contact.

  • Mike Huls MSc

  • data-architect

  • 06 460 815 55

  • m.huls@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X