Mirjam van Werven

Mirjam van Werven

Authentieke, inspirerende en coachende professional

Door haar oprechte interesse in mensen en haar coachende werkwijze, wordt Mirjam al snel gezien als een betrouwbare samenwerkingspartner. Ze schakelt met gemak tussen verschillende thema’s en is in staat snelle vertalingen te maken tussen visie,  strategie en uitvoering.

Mirjam heeft een brede scope, ontwikkeld door haar persoonlijke betrokkenheid en interesse en brede ervaring. Ze heeft jarenlang gewerkt als beleidsontwikkelaar, procesmanager en leidinggevende bij diverse overheden. De thema’s varieerden van ruimtelijke ordening en economie tot het sociaal domein, crisismanagement en openbare veiligheid.

“Ik ben altijd op zoek naar het doel dat organisaties en samenwerkende partijen met hun vraag willen bereiken. Ik ondersteun organisaties graag met ontwikkelvraagstukken, variërend van visie naar uitvoering. Met samenwerkende partijen richt ik me op de gezamenlijke doelen , ieder vanuit eigen kracht. Met mijn energie en visie probeer ik mensen in beweging te krijgen.”

Mirjam werkt graag in een dynamische omgeving, zich goed realiserend dat vraagstukken gaandeweg vaak veranderen. Door coaching, feedback en voortdurende analyses, is ze in staat organisaties hiervan bewust te maken en hen op organische wijze te ondersteunen in het bereiken van impact.

Contact.

  • Mirjam van Werven

  • adviseur

  • 06 155 314 86

  • m.vanwerven@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X