Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Mirjam van Werven

Mirjam van Werven

Authentieke, inspirerende en coachende professional

Door haar oprechte interesse in mensen en haar coachende werkwijze, wordt Mirjam al snel gezien als een betrouwbare samenwerkingspartner. Ze schakelt met gemak tussen verschillende thema’s en is in staat snelle vertalingen te maken tussen visie,  strategie en uitvoering.

Mirjam heeft een brede scope, ontwikkeld door haar persoonlijke betrokkenheid en interesse en brede ervaring. Ze heeft jarenlang gewerkt als beleidsontwikkelaar, procesmanager en leidinggevende bij diverse overheden. De thema’s varieerden van ruimtelijke ordening en economie tot het sociaal domein, crisismanagement en openbare veiligheid.

“Ik ben altijd op zoek naar het doel dat organisaties en samenwerkende partijen met hun vraag willen bereiken. Ik ondersteun organisaties graag met ontwikkelvraagstukken, variërend van visie naar uitvoering. Met samenwerkende partijen richt ik me op de gezamenlijke doelen, ieder vanuit eigen kracht. Met mijn energie en visie probeer ik mensen in beweging te krijgen.”

Mirjam werkt graag in een dynamische omgeving, zich goed realiserend dat vraagstukken gaandeweg vaak veranderen. Door coaching, feedback en voortdurende analyses, is ze in staat organisaties hiervan bewust te maken en hen op organische wijze te ondersteunen in het bereiken van impact.

Contact.

  • Mirjam van Werven

  • adviseur

  • 06 15 53 14 86

  • m.vanwerven@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X