Pascal Mik

Pascal Mik

Om gedrag te kunnen veranderen, moet men eerst inzicht krijgen waarom mensen in eerste instantie specifiek gedrag vertonen.

Het zichtbaar maken waarom individuen en organisaties bepaalde gedragingen vertonen is een belangrijke drijfveer voor Pascal. Hij is efficiënt, empathisch en zorgvuldig. In zijn werkwijze gebruikt hij vaak zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden om een zo’n compleet mogelijk beeld te creëren. Het vermogen om duidelijk te communiceren, creatief te denken en resultaatgericht te werken zorgt er voor dat opdrachten naar grote tevredenheid worden afgerond.

Pascal heeft de master Sociologie in Gezondheid, Zorg en Welzijn afgerond aan de RUG. Tijdens zijn stage en scriptie heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van kennis, houding en attituden ten opzichte van gezondheidsgedragingen. Daarnaast heeft hij ook kennis mogen maken met de wereld van de thuiszorg en hoe zij cliënten stimuleren om gezonder te eten en meer te bewegen. Na zijn studie is hij onder andere werkzaam geweest bij een zorgorganisatie om te onderzoeken hoe de ontvangen zorg wordt beoordeeld, vanuit het perspectief van de cliënt.

Door middel van een werkervaringsplek bij CMO STAMM zal Pascal zich verder ontwikkelen in zijn vakgebied en hoopt op deze manier het werkveld beter te leren kennen. Binnen CMO STAMM zal Pascal zich voornamelijk inzetten voor de Zorgmonitor.

Contact.

  • Pascal Mik

  • onderzoeker

  • 06 274 075 00

  • p.mik@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X