Rob Wieldraaijer

Rob Wieldraaijer

Multifunctioneel en razendscherp.

Rob is het Zwitsers zakmes van CMO STAMM: multifunctioneel inzetbaar en razend scherp. Daarnaast is hij onderzoeker, basis-orthopedagoog, pedagoog, psycholoog en IT’er.

Na zijn ICT- opleiding is Rob via de opleidingen Toegepaste Psychologie en PABO opgeklommen tot Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hiervoor heeft Rob in 2013 zijn Bachelor diploma in ontvangst mogen nemen. Een jaar later rondde hij de Master Orthopedagogiek af met een onderzoek naar de effecten van het pedagogisch programma Positief Opvoeden (Triple-P) bij Elker Jeugd en Opvoedhulp te Groningen. In 2015 behaalde Rob zijn basisaantekening diagnostiek.

Rob werkt bij het Sociaal Planbureau als onderzoeker / data-analist op de thema’s zorg, leefbaarheid en jeugdzorg. Daarnaast houdt Rob zich o.a. bezig met het visualiseren van data, het Groninger Panel, technische ondersteuning van de versnellingskamer, online enquêtes, webdesign en IT.

Bij CMO STAMM houdt Rob zich o.a. bezig met de Drentse Verwijsindex en verzint hij creatieve IT-oplossingen. Als actief lid van de ondernemingsraad vertegenwoordigt hij de personeelsleden van de inspirerende organisatie CMO STAMM. Sinds 2018 is hij de Functionaris voor de gegevensbescherming.

Contact.

  • Rob Wieldraaijer MSc

  • onderzoeker

  • 06 135 816 73

  • r.wieldraaijer@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X