Simone Barends

Simone Barends

Mensen zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals zij zijn.

Simone heeft een grote interesse voor maatschappelijke mechanismen, trends en problemen. Tijdens de bachelor Sociologie aan de RUG in Groningen heeft zij zich verder kunnen verdiepen in de theorie met betrekking tot maatschappelijke mechanismen op zowel macro- als micro niveau. Ook heeft zij daar haar onderzoeksvaardigheden kunnen ontwikkelen. De master Population Studies (RUG) heeft verdiepende inzichten opgeleverd met betrekking tot onderwerpen als integratie, vergrijzing, armoede en bevolkingsgroei. Deze studie heeft zij afgerond met een scriptie, ook onder begeleiding van CMO STAMM, over de sociale integratie van vluchtelingen uit het Midden-Oosten en het verschil hierin tussen stad en dorp.

Met een open blik en een goede portie enthousiasme verdiept Simone zich in haar werk. Daarbij houdt zij ervan om data in een bredere context te kunnen plaatsen. Haar ervaring bij verschillende gemeentes en op verschillende onderwerpen, zoals jeugd, gezondheid, wonen en leefbaarheid, helpen daarbij.

Bij CMO STAMM is Simone aan het werk als onderzoeker op diverse thema’s.

Contact.

  • Simone Barends

  • onderzoeker

  • 06 460 784 44

  • s.barends@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X