Sophie Stroisch

Sophie Stroisch

profielfoto Sophie Stroisch

Sophie heeft een sterke ruimtelijke visie in haar aanpak van maatschappelijke vraagstukken.

Sophie heeft een grote passie en een brede interesse voor onderzoek.

Sophie komt uit Duitsland. Daar heeft ze een bachelor diploma Geografie behaald. Sinds 2017 woont ze in Nederland. In Groningen heeft ze aan de RUG de Masteropleiding Population Studies (demografie) succesvol afgerond. Door deze achtergrond heeft ze een sterke ruimtelijke visie in haar aanpak van maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast kan ze kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden toepassen. Ze is breed inzetbaar op veel onderwerpen binnen CMO STAMM en werkt voornamelijk aan het onderzoek naar de thema’s Leefbaarheid en Krimp, en het analyseren van data van het Groninger panel.

Gedurende haar onderwijstraject woonde Sophie in vier verschillende landen. Daardoor legt ze naast veelzijdige taalvaardigheden ook een kosmopolitische houding aan de dag.

Contact.

  • Sophie Stroisch

  • data-analist/onderzoeker

  • 06 460 819 99

  • s.stroisch@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X