Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Mooie extra opbrengst: de bezoekers van de Voedselbank hebben elkaar leren kennen, en nog belangrijker: hun netwerk is vergroot. Er zijn zelfs vriendschappen ontstaan.

Moedige Dialoog Groningen maakt meer dan 20 dromen waar

10 december 2018

Een make over, met dank aan kledingzaak Baloe, een paar stevige kinderschoenen, konijnenhok, legpuzzel, tweedehands pc, een sta-op stoel, een speculaas-actie en een paar vakantieweken. Dit alles werd op eigen kracht en initiatief gerealiseerd door tientallen bezoekers van de Voedselbank in Groningen.  

Droomkaartsessie

Circa 50 inwoners van Groningen gingen eerder in op onze uitnodiging, zij hadden allemaal een wens of een idee achtergelaten op hun droomkaart. In kleine groepjes werden de dromen gedeeld. Onder leiding van vijf deskundige procesbegeleiders werden alle dromen besproken en daarna werd gekeken hoe men elkaar kon helpen hun eigen droom of de droom van een ander te realiseren. En dat bleek prima te werken. Met als mooie extra opbrengst: de bezoekers van de Voedselbank hebben elkaar leren kennen, en nog belangrijker: hun netwerk is vergroot. Er zijn zelfs vriendschappen ontstaan en men kijkt beter naar elkaar om. Ook krijgt een groepje dames, met hulp van Sportstudies van de Hanzehogeschool, zwemles.

Voor de laatste dromen zijn (bel)acties uitgezet en de laatste dromen worden opgeschaald naar de WIJ-team, Quiet, Vakantiebank, de Hanzehogeschool en de Groningse Uitdaging.

Volgende droomkaartsessie

De volgende sessie, waar nieuwe dromers voor uitgenodigd worden, vindt plaats op woensdag 12 december 2018 om 17.00 uur bij de Voedselbank te Groningen.

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X