Maatwerkonderzoek.

Plannen maken vraagt om inzicht in de relevante omstandigheden. Onze onderzoekers voorzien in dat inzicht. In heldere en bruikbare rapportages leggen ze niet alleen de feiten vast, maar ook de verhalen van inwoners en andere betrokkenen. Wij voeren zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeken uit en bedienen ons van methodieken als enquêtes, focusgroepen, burgerpanels, versnellingskamers en observaties. De toepasbaarheid staat hoog in het vaandel bij de onderzoekers van CMO STAMM. Ze hebben veel ervaring met sociaal-economische uitdagingen en opereren altijd in samenspraak met de inhoudelijke adviseurs.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Toke Slaman, t.slaman@cmostamm.nl of via 06 135 821 26.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X