Trendbureau Drenthe.

Trendbureau Drenthe is een onderdeel van CMO STAMM. Het volgt trends en ontwikkelingen binnen het sociale domein. Het trendbureau ondersteunt lokale beleidsontwikkelingen in de Drentse gemeenten, de provincie Drenthe en maatschappelijke organisaties in Drenthe. Daarnaast levert ze sturingsinformatie aan de verschillende bestuurlijk verantwoordelijken in Drenthe. Ook brengt Trendbureau Drenthe interessante en relevante onderzoeksresultaten onder de aandacht van een breed publiek.

www.trendbureaudrenthe.nl

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X