Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

In for Care heeft gezorgd voor voldoende aandacht en bewustwording rondom jonge mantelzorgers. We hebben het onderwerp en de doelgroep op de kaart weten te zetten. Niet alleen regionaal, maar ook landelijk en zelfs ook internationaal.

Opbrengsten In For Care

24 maart 2020

Het Interreg V project In For Care is na drie jaar tot een einde gekomen. En we zijn trots om te kunnen vertellen dat In For Care is uitgeroepen tot één van de meest succesvolle Interreg-projecten van dit subsidieprogramma!

Tijdens het project heeft CMO STAMM zich vooral gericht op de jonge mantelzorgers, om in kaart te brengen wat hun behoeften zijn en een netwerk te creëren waarin ze de juiste ondersteuning kunnen krijgen. Voorheen werd er onvoldoende aandacht besteed aan deze doelgroep, maar dankzij In For Care is dit najaar “jonge mantelzorg” het thema van de internationale Eurocarers-conferentie in Zweden. Meer lezen over de conferentie kan hier: https://eurocarers.org/2020-iycc/about/

Jonge mantelzorg in Groningen

In de provincie Groningen blijft het kernteam voor jonge mantelzorgers doorgaan om alles wat is bereikt tijdens het project verder te brengen. Op de website van Mantelzorg Groningen is meer informatie te vinden over jonge mantelzorg in Groningen.

3 jaar in 3 minuten

De afgelopen drie jaar hebben we gewerkt om het bewustzijn over informele zorg en vrijwillige hulp te vergroten, maar ook om onze samenlevingen ten goede te veranderen. Hier zijn enkele manieren waarop dingen zijn veranderd door het In For Care-project.

Mindmap

Klik op de afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken.

In For Care in tekening

Logo In for Care

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X