Integratie, binding en burgerschap Noord // Europees Integratie Fonds

13 januari 2016

Omschrijving/description

Visie ontwikkeling, kennisuitwisseling en training van gemeentelijke organisaties in de provincie Groningen waarmee zij in staat zijn het nationale beleid, provinciaal en regionaal te vertalen en daarmee de voorwaarden te kunnen creëren voor  integratie, binding en burgerschap voor mensen met een geheel andere achtergrond.

Rol/role CMO STAMMLeadpartner
Websitewww.intercultureelcontact.eu
Subsidieregeling/fundingMinisterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkszaken/ Europees Integratie fonds (EIF)

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X