Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Themamiddag: “Effectieve integratie van vluchtelingen”

4 januari 2016

De integratie van vluchtelingen staat hoog op de agenda van politici, gemeenten, organisaties voor hulp-, dienstverlening en onderwijs. Bijna 200 deelnemers kwamen 10 december naar de themamiddag: Effectieve integratie van vluchtelingen.

De middag is georganiseerd door het Kennisnetwerk Multicultureel Groningen (KMG) onder leiding van CMO STAMM. Het KMG is een zeer divers samengesteld netwerk van organisaties die allemaal expertise in huis hebben als het gaat om nieuwkomers.

Nu vluchtelingen zo snel mogelijk terecht moeten kunnen bij reguliere hulp en dienstverlening, is het voor een breed scala van organisaties van belang om toegerust te zijn op allerlei specifieke vragen en problematiek. Doel van deze dag was de kennis te ontsluiten, te laten zien van wat nodig is voor effectieve van vluchtelingen en manieren die effectief zijn gebleken te laten zien. Dit is in twee plenaire en twee rondes van 4 verdiepingen en varianten gepresenteerd:

Tussen de bedrijven door was een rijk gevulde informatie markt te verkennen en waren er heerlijke hapjes uit allerlei werelddelen te proeven door de multiculturele culinaire groep Vrouwkracht.

KMG logo+tekst

 

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X