Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Iedereen is van harte welkom bij deze debatten!

Provinciale verkiezingsdebatten Zorg & Leefbaarheid!

8 februari 2019

Goede zorg nu en in de toekomst en behoud van leefbaarheid in de dorpen en wijken zijn volgens Groningers en Drenten belangrijke uitdagingen voor de toekomst. En daarmee ook belangrijke onderwerpen van gesprek voor de komende Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. In aanloop naar deze verkiezingen organiseren CMO STAMM samen met haar provinciale partners en het Dagblad van het Noorden verkiezingsdebatten waarbij de lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in gesprek gaan over thema’s als zorg, cultuur en leefbaarheid.

De debatten worden ingeleid door inwoners zelf. Het Dagblad van het Noorden zorgt dat de debatten live met beeld en geluid gestreamd worden op hun website. Iedereen is van harte welkom bij deze debatten!

Verkiezingsdebat Groningen: 4 maart

Op 4 maart organiseren CMO STAMM, Vereniging Groninger Dorpen, zaVie, platform Hattinga Verschure, Zorgbelang Groningen samen met het Dagblad van het Noorden het verkiezingsdebat in het Groninger Forum te Groningen. Inloop vanaf 19.30 uur.

Bekijk het debat live mee: www.dvhn.nl/groningen/Kijk-hier-live-Het-debat-over-de-toekomst-van-jouw-Groningen

Verkiezingsdebat Drenthe: 6 maart

Op 6 maart a.s. organiseren CMO STAMM, De Nieuwe Kolk (DNK), Zorgbelang Drenthe en Stichting Kunst en Cultuur samen met het Dagblad van het Noorden een verkiezingsdebat in De Nieuwe Kolk te Assen. Aanvang is vanaf 19.30 uur.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X