De versnellingskamer is een digitale brainstorm die in korte tijd veel informatie oplevert.

Samen snel nieuwe ideeën ontwikkelen?

25 augustus 2015

Wilt u samen met burgers of deskundigen nieuwe ideeën ontwikkelen? De versnellingskamer is een uitstekend hulpmiddel om inzicht te krijgen in de mening van burgers over sociale en maatschappelijke onderwerpen, zoals armoede, leefbaarhid en woonomgeving, zorglandschap, diversiteitsbeleid, aardbevingen of andere aspecten. Ook kan een versnellingskamer helpen bij het nemen van beslissingen en het maken van beleidskeuzes.

CMO STAMM beschikt over dit nieuwe instrument voor kwalitatief onderzoek en beleidsondersteuning. De versnellingskamer is een digitale brainstorm die in korte tijd veel informatie oplevert. Iedere deelnemer neemt plaats achter een laptop en aan de hand van een vraag, stelling of onderwerp typt iedereen zijn of haar bijdrage in. Deelnemers zien de reacties van anderen op hun laptop en op een groot scherm. De deelnemers kunnen op de bijdragen van anderen reageren en opvattingen, gevoelens en ideeën uitwisselen. Ter plekke kunnen verschillen zichtbaar worden gemaakt.

De versnellingskamer is inmiddels al voor tal van grote en kleinere onderzoeken ingezet. CMO STAMM beschikt over een ‘Versnellingsteam’. Dit team voert in wisselende samenstelling alle versnellingskamers uit.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X