Burgerkracht en overheidsparticipatie

Overheidsparticipatie.

Uitgaan van de kracht van hun inwoners. Aansluiten bij hun ideeën. Dat is wat gemeenten graag willen. Het invullen van de daarbij behorende nieuwe rol, taak, organisatie en sturingsfilosofie creëert boeiende uitdagingen. Nieuwe dynamiek en samenwerking en verschillende vormen van sturing die tegelijkertijd spelen; dat is best complex. Maar het levert ook nieuwe energie op!

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM adviseert en traint gemeenten op innovatieve wijze in deze veranderopgave. We doen dit met onze routeplanner naar een nieuw DNA (doorlinken). We gaan samen op zoek naar passende oplossingen voor de nieuwe democratie. Omdat we vinden dat iedere stem geldt. Ook die van de mensen die zich nu niet gezien en gehoord voelen. We vertalen onze kennis en ervaring naar praktische adviezen. Bijvoorbeeld met de leergang overheidsparticipatie met lef, masterclasses voor bestuurders en gemeenteraden en naar de organisatie van burgertops. """

Uitgelicht.

Participatie en de rol van de Raad in Ooststellingwerf

CMO STAMM ging met de raad, het college, het MT en de ambtenaren interactief aan de slag met participatie.

Lees verder

Impressie en aanmelden Leergang Overheidsparticipatie met LEF

Ontdek de juiste tools om aan de gang te gaan met Overheidsparticipatie en opereer zij aan zij met de samenleving.

Lees verder

Aanmeldformulier Leergang Overheidsparticipatie met LEF

Actieve bewoners met ideeën kloppen bij jouw gemeente aan. Hoe ga je daarmee om en hoe doen ze dat bij andere gemeenten? Geef vorm aan jouw rol met de leergang Overheidsparticipatie met lef. Hier leer je door te doen!

Lees verder

4-daagse leergang voor (beleids-)medewerkers van gemeenten

Anders denken doe je niet van de ene op de andere dag. Een standaard recept voor nieuwe werkwijzen en een blauwdruk voor overheidsparticipatie bestaan niet.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2018 CMO STAMM - Disclaimer

X