Europa

Grensoverschrijdend werken.

In Groningen en Drenthe is de werkeloosheid hoog. De ontwikkelingen in Duitsland bieden perspectief voor werkzoekenden in het grensgebied. Aanleiding om de kansen op werk in Noord-Duitsland op te pakken en te vergroten. Een toekomstbestendige arbeidsmarkt ontstaat als een gezamenlijk en structurele samenwerking ontstaat tussen scholen, Duitse werkgevers, het UWV en Nederlandse branchegenoten. Die ambitie begint bij hen en ons!

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM zet in op het weghalen van de glazen wand in het grensgebied. Dit doen we door een gezamenlijke aanpak op het vervullen van stageplekken in Duitsland en het cre�ren van nieuwe banen. Niet alleen voor het bemiddelen van vaklieden naar Noord-Duitsland maar ook van Duitsland naar Nederland. We maken duaal leren en werken zichtbaar en werken graag uit volle overtuiging mee vanuit onze innovatiekracht.

Uitgelicht.

100% zicht op een leuke baan

Deelnemers project New Jobportunities uitgestroomd met een baan óf stageplaats voor een betere beroepskeuze.

Lees verder

De ‘stille reserve’ laat van zich horen!

Na de eerste zes weken van het programma ‘New Jobportunities’ hebben al 7 vrouwen een vaste baan gevonden.

Lees verder

Succes voor initiatief New Jobportunities

30 Nederlandse en Duitse vrouwen volgen vanaf januari 2018 workshops van het project ‘New Jobportunities’.

Lees verder

Baankansen voor stille reserve via New Jobportunities

Het Europees gesubsidieerd project begeleidt de “stille reserve” in de grensregio in de zoektocht naar werk.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X