Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Europa

Mantelzorg en vrijwillige inzet.

CMO STAMM ondersteunt het informele netwerk en adviseert overheden en instellingen. Doordat we de taal van vrijwilligers en mantelzorgers spreken, kunnen we de vertaling maken naar beleid voor overheden en organisaties. Om innovatie, deskundigheidsbevordering en goede vormen van samenwerking tussen de professional en de burger te stimuleren. Die integrale samenwerking bewerkstelligen we in de provincie, maar ook buiten onze landsgrenzen, in Europa.

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Opbrengsten In For Care

Het Interreg V project In For Care is na drie jaar tot een einde gekomen. En we zijn trots dat In For Care is uitgeroepen tot één van de meest succesvolle Interreg-projecten van dit subsidieprogramma!

Lees verder

In For Care partnervideo #WeAreInForCare

Maud Diemer vertelt over de opbrengsten van het project In for Care. Het project heeft gezorgd voor voldoende aandacht en bewustwording rondom jonge mantelzorgers. Niet alleen regionaal, maar ook landelijk en zelfs ook internationaal.

Lees verder

In For Care 3 jaar in 3 minuten

De afgelopen drie jaar hebben we gewerkt om het bewustzijn over informele zorg en vrijwillige hulp te vergroten, maar ook om onze samenlevingen ten goede te veranderen. Hier zijn enkele manieren waarop dingen zijn veranderd door het In For Care-project.

Lees verder

Wat wij kunnen leren van het gezin uit de reclames van de Jumbo

Hoe kun je marketingvoorbeelden inzetten binnen het Sociaal Domein? Wij organiseerden een Heidag voor belanghebbenden.

Lees verder

In for Care Midterm

Beleidsmakers rond de Noordzee leggen de focus op informele zorg en vrijwilligerswerk, onder andere in het project In for Care.

Lees verder

Report In for Care (Engelstalig)

EU Interreg V Project In for Care Co-creation Summary September 2017 Overview of quantitative and qualitative aspects of informal care and volunteering assistance in Europe Country comparison: BE, DK, NL, NO, SE, UK Country Comparison Report In for Care

Lees verder

Opdrachten.

Care for Informal Care

13 januari 2014

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X