Europa

Mantelzorg en vrijwillige inzet.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM ondersteunt het informele netwerk en adviseert overheden en instellingen. Doordat we de taal van vrijwilligers en mantelzorgers spreken, kunnen we de vertaling maken naar beleid voor overheden en organisaties. Om innovatie, deskundigheidsbevordering en goede vormen van samenwerking tussen de professional en de burger te stimuleren. Die integrale samenwerking bewerkstelligen we in de provincie, maar ook buiten onze landsgrenzen, in Europa.

Uitgelicht.

In For Care partnervideo #WeAreInForCare

Maud Diemer vertelt over de opbrengsten van het project In for Care. Het project heeft gezorgd voor voldoende aandacht en bewustwording rondom jonge mantelzorgers. Niet alleen regionaal, maar ook landelijk en zelfs ook internationaal.

Lees verder

In For Care 3 jaar in 3 minuten

De afgelopen drie jaar hebben we gewerkt om het bewustzijn over informele zorg en vrijwillige hulp te vergroten, maar ook om onze samenlevingen ten goede te veranderen. Hier zijn enkele manieren waarop dingen zijn veranderd door het In For Care-project.

Lees verder

Wat wij kunnen leren van het gezin uit de reclames van de Jumbo

Hoe kun je marketingvoorbeelden inzetten binnen het Sociaal Domein? Wij organiseerden een Heidag voor belanghebbenden.

Lees verder

In for Care Midterm

Beleidsmakers rond de Noordzee leggen de focus op informele zorg en vrijwilligerswerk, onder andere in het project In for Care.

Lees verder

Opdrachten.

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X