Europa

Mantelzorg en vrijwillige inzet.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM ondersteunt het informele netwerk en adviseert overheden en instellingen. Doordat we de taal van vrijwilligers en mantelzorgers spreken, kunnen we de vertaling maken naar beleid voor overheden en organisaties. Om innovatie, deskundigheidsbevordering en goede vormen van samenwerking tussen de professional en de burger te stimuleren. Die integrale samenwerking bewerkstelligen we in de provincie, maar ook buiten onze landsgrenzen, in Europa.

Uitgelicht.

Europese expertmeeting Jonge Mantelzorg in Groningen

CMO STAMM organiseerde in november de In For Care partnerbijeenkomst in Groningen, waaraan 40 experts deelnamen.

Lees verder

Mantelzorg en formele zorg met elkaar verbonden

Het blijkt een uitdaging om deze formele en informele sectoren met elkaar te verbinden. En dat is precies de uitdaging die de Noord-Europese partners in het project In For Care aan zijn gegaan.

Lees verder

Beter in contact met jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers vormen een bijzonder groep. Vaak is het niet zichtbaar dat zij (mantel)zorger zijn. Dat maakt hen minder makkelijk te vinden en minder goed te bereiken.

Lees verder

In For Care Partner: Stella Buurma

“Strengthening the interaction between informal care and formal care is important for the whole society”

Lees verder

Opdrachten.

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2018 CMO STAMM - Disclaimer

X