Europa

Mantelzorg en vrijwillige inzet.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM ondersteunt het informele netwerk en adviseert overheden en instellingen. Doordat we de taal van vrijwilligers en mantelzorgers spreken, kunnen we de vertaling maken naar beleid voor overheden en organisaties. Om innovatie, deskundigheidsbevordering en goede vormen van samenwerking tussen de professional en de burger te stimuleren. Die integrale samenwerking bewerkstelligen we in de provincie, maar ook buiten onze landsgrenzen, in Europa.

Uitgelicht.

Wat wij kunnen leren van het gezin uit de reclames van de Jumbo

Hoe kun je marketingvoorbeelden inzetten binnen het Sociaal Domein? Wij organiseerden een Heidag voor belanghebbenden.

Lees verder

In for Care Midterm

Beleidsmakers rond de Noordzee leggen de focus op informele zorg en vrijwilligerswerk, onder andere in het project In for Care.

Lees verder

Report In for Care (Engelstalig)

EU Interreg V Project In for Care Co-creation Summary September 2017 Overview of quantitative and qualitative aspects of informal care and volunteering assistance in Europe Country comparison: BE, DK, NL, NO, SE, UK Country Comparison Report In for Care

Lees verder

Europees breed inzicht in informele zorg en zorgvrijwilligers

Hoe wordt informele zorg en zorgvrijwilligers in Europa georganiseerd?

Lees verder

Opdrachten.

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X