Kwetsbare groepen

Inclusie en diversiteit.

Ieder mens is uniek en dat maakt onze samenleving rijk en boeiend. Wij staan voor een samenleving waarin ieders eigenheid ook gezien wordt en we elkaar met respect behandelen. Het maatschappelijk debat lijkt zich momenteel te verharden. Tijd om meer uit te gaan van wat ieder mens te bieden heeft. En het vraagstuk samen op te pakken.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM maakt zich sterk voor het tegengaan van discriminatie. Wij werken aan integratie en participatie van alle mensen ongeacht afkomst, geloof of seksuele voorkeur. Tevens bieden wij vanuit het Meldpunt Discriminatie Drenthe (link), naast het registreren van klachten over discriminatie, ondersteuning en advies bij klachten, geven we voorlichting en initi�ren we innovatieve projecten.

Uitgelicht.

Laaggeletterden bedenken innovatief idee: stem mee!

Een groep laaggeletterden uit Groningen en uit Drenthe presenteren ieder hun oplossing voor een probleem waar zij tegenaan lopen in het dagelijkse leven in een kort filmpje.

Lees verder

Ontwikkel jij mee om 70-plussers langer zelfstandig thuis laten wonen?

CMO STAMM zoekt kansrijke plekken om gezamenlijk 70-plussers langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

Lees verder

Weekendschool Oldambt start met 3e groep leerlingen

Voor de derde keer start per 1 november een nieuwe groep enthousiaste en leergierige kinderen op de Weekendschool Oldambt.

Lees verder

Monitor Discriminatiecijfers Noord-Nederland 2016

Veertig procent van de registraties bij de meldpunten in 2016 betreft discriminatie op grond van herkomst en huidskleur.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2018 CMO STAMM - Disclaimer

X