Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Kwetsbare groepen

Inclusie en diversiteit.

Ieder mens is uniek en dat maakt onze samenleving rijk en boeiend. Wij staan voor een samenleving waarin ieders eigenheid ook gezien wordt en we elkaar met respect behandelen. Het maatschappelijk debat lijkt zich momenteel te verharden. Tijd om meer uit te gaan van wat ieder mens te bieden heeft. En het vraagstuk samen op te pakken.

CMO STAMM maakt zich sterk voor het tegengaan van discriminatie. Wij werken aan integratie en participatie van alle mensen ongeacht afkomst, geloof of seksuele voorkeur. Tevens bieden wij vanuit het Meldpunt Discriminatie Drenthe (link), naast het registreren van klachten over discriminatie, ondersteuning en advies bij klachten, geven we voorlichting en initi�ren we innovatieve projecten.

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Even terugblikken: de bondgenotenavond 2021

Tijdens een feestelijke avond besteedde het Bondgenootschap voor een Geletterd Drenthe aandacht aan het belang om gezamenlijk laaggeletterdheid in Drenthe tegen te gaan. Hoe kijken we hierop terug?

Lees verder

Publicatie jaarcijfers discriminatie in Noord-Nederland

Corona drukte een stempel op de discriminatiemeldingen in 2020. Meer hierover wordt beschreven in de Monitor Discriminatie 2020 Noord-Nederland.

Lees verder

Monitor Discriminatie Noord-Nederland 2020

De Monitor Discriminatie 2020 Noord-Nederland geeft een totaaloverzicht van discriminatie volgens de registraties van de antidiscriminatievoorzieningen (ADV’s) en politie Eenheid  Noord-Nederland.

Lees verder

Verbinding in tijden van afstand

Om ervoor te zorgen dat alle mensen zichtbaar blijven, plaatst het DvhN tot en met november een serie portretten.

Lees verder

Symposium Digitale Toegankelijkheid

Nog niet alle websites van gemeenten zijn toegankelijk voor mensen met een beperking, terwijl dit verplicht is vanaf 23 september. Deelnemers aan een symposium lieten zich op 6 oktober hierover voorlichten.

Lees verder

Workshops en Gespreksvormen voor Gender en discriminatie issues

Dit eindproduct van het tweejarig Europees project “Gender sensitivity” bevat werkvormen en praktische handvaten om het gesprek over Gender en Discriminatie aan te gaan.

Lees verder

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X