Leefbaarheid en krimp

Wonen en zorg.

Als gevolg van veranderingen in de zorg willen -en soms moeten- mensen langer thuis blijven wonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en GGZ-klanten. Dat vraag om een andere inrichting van ons vastgoed. Zijn onze woningen wel afgestemd en aangepast op de toekomstige vraag? En denken we zelf wel voldoende na over hoe we straks willen wonen?

CMO STAMM brengt voor u in beeld welke mensen in uw gemeente wonen en wat hun vraag naar vastgoed is. Wat hebben zij en hun eventuele mantelzorgers nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen? Wat verwachten zij van de gemeente? En wat doen zij zelf? Wij brengen relevante partijen bij elkaar. En ontwikkelen met u een strategie voor het gewenste vastgoed. Met aandacht voor creatieve oplossingen en combinaties. "

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

9 kenmerken van Blue Zones

Op vijf plekken leven mensen langer en gezonder dan ergens anders op de wereld. Deze plekken noemt met de Blue Zones.

Lees verder

Kabinet stimuleert wooninitiatieven voor fitte ouderen

Nieuwe wooninitiatieven in opmars: Inwoners bundelen hun krachten om samen gelukkig, gezond en vitaal oud worden.

Lees verder

Groninger Ouderenzorg: Doetafels zijn van start!

In Doetafels geven deelnemers een vervolg aan de vastgestelde prioriteiten om de zorg in de keten rond ouderen te verbeteren.

Lees verder

Burgertop W500 in het Westerkwartier

Inwoners en vertegenwoordigers van organisaties dachten mee over de toekomst van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X