Leefbaarheid en krimp

Wonen en zorg.

Als gevolg van veranderingen in de zorg willen -en soms moeten- mensen langer thuis blijven wonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en GGZ-klanten. Dat vraag om een andere inrichting van ons vastgoed. Zijn onze woningen wel afgestemd en aangepast op de toekomstige vraag? En denken we zelf wel voldoende na over hoe we straks willen wonen?

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM brengt voor u in beeld welke mensen in uw gemeente wonen en wat hun vraag naar vastgoed is. Wat hebben zij en hun eventuele mantelzorgers nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen? Wat verwachten zij van de gemeente? En wat doen zij zelf? Wij brengen relevante partijen bij elkaar. En ontwikkelen met u een strategie voor het gewenste vastgoed. Met aandacht voor creatieve oplossingen en combinaties. "

Uitgelicht.

Burgertop W500 in het Westerkwartier

Inwoners en vertegenwoordigers van organisaties dachten mee over de toekomst van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier.

Lees verder

Noorderlingen in krimpgebied ervaren afname leefbaarheid

Een kwart van de Noorderlingen in een krimpregio, vindt dat de leefbaarheid het afgelopen jaar achteruit is gegaan.

Lees verder

Factsheet Leefbaarheid en Krimp Noord-Nederland juni 2016

Inwoners zijn bevraagd naar de ervaren leefbaarheid en de waardering van hun eigen woonomgeving.

Lees verder

Trendbreuk: meer Stadjers vertrokken // DvhN 2 maart 2016

In 2015 vertrokken meer mensen uit de stad Groningen dan zich er vestigden. Voorgaande jaren steeg het aantal nieuwkomers juist.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X