Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Overig nieuws

Europa.

Kennis en innovatie elders opgedaan in Europa, helpt ons de leefbaarheid in Groningen en Drenthe te vergroten. Hierdoor hoeven wij niet het wiel opnieuw uit te vinden en gaan wij strategische allianties aan met (kennis)netwerken elders in Europa. Bovendien biedt Europa gemeenten en maatschappelijke organisaties financiële mogelijkheden hun prioriteiten te verwezenlijken. Of het nu gaat om versterking van de zorg, werkgelegenheid, ondernemerschap, burgerparticipatie, mantelzorg of jeugd. Soms heeft een project een extra impuls nodig. Daarvoor zijn tal van Europese mogelijkheden.

CMO STAMM brengt Europese gelden naar de regio. We scannen dagelijks de kansen voor Europese subsidies. We verbinden deze aan projecten in het sociale domein. Niet alleen met geld, maar ook met extra kennis en betrouwbare samenwerkingspartners. Wij kunnen voor u een subsidieaanvraag indienen, maar brengen ook regionale initiatieven met elkaar en met soortgelijke initiatieven in Europa in contact. Zo ontstaat er unieke uitwisseling van kennis en ervaring.

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

New Jobportunities – deel 3: hoe maak je maatwerk toekomstbestendig? // Overheid van nu

Jos Grooten vond via New Jobportunities een baan bij CodeGorilla. Wat is New Jobportunities en welke impact had dat voor Jos?

Lees verder

New Jobportunities 2.0 doorlopend succes

Inmiddels is de 60e kandidaat naar het New Jobportunities 2.0 traject geleid. Het project loopt nog tot eind dit jaar en heeft (meer) maatwerkbudget vrijgemaakt. Daarna wordt het geborgd via het UWV Werkplein Emmen.

Lees verder

Een toekomstbestendig en financieel onafhankelijk New Jobportunities

Als voorwaarde voor de verstrekking van de gevraagde bijdrage van het project is gesteld dat het project New Jobportunities toekomstbestendig is.

Lees verder

Stille reserves vertegenwoordigen een enorme waarde in een krappe arbeidsmarkt

SROI blijkt als duurzaam bekostigingsmodel voor het grensoverschrijdende project voor niet-uitkeringsgerechtigden, New Jobportunities, gunstig uit de bus te komen.

Lees verder

Minister Bruins Slot onder de indruk van aanpak van de Regio Deal in Zuid- en Oost-Drenthe

Minister Hanke Bruins Slot bracht een werkbezoek aan Emmen in het kader van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe, waar onder andere de kracht van de regio en grensoverschrijdende samenwerking op de agenda staan.

Lees verder

Praktijkvoorbeelden van het mooie werk dat New Jobportunities 2.0 doet

Twee verhalen van zeer gemotiveerde arbeidskrachten die dankzij New Job 2.0 herintreden op de arbeidsmarkt.

Lees verder

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X