Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Overig nieuws

Overheidsparticipatie.

Uitgaan van de kracht van hun inwoners. Aansluiten bij hun ideeën. Dat is wat gemeenten graag willen. Het invullen van de daarbij behorende nieuwe rol, taak, organisatie en sturingsfilosofie creëert boeiende uitdagingen. Nieuwe dynamiek en samenwerking en verschillende vormen van sturing die tegelijkertijd spelen; dat is best complex. Maar het levert ook nieuwe energie op!

CMO STAMM adviseert en traint gemeenten op innovatieve wijze in deze veranderopgave. We doen dit met onze routeplanner naar een nieuw DNA. We gaan samen op zoek naar passende oplossingen voor de nieuwe democratie. Omdat we vinden dat iedere stem geldt. Ook die van de mensen die zich nu niet gezien en gehoord voelen. We vertalen onze kennis en ervaring naar praktische adviezen. Bijvoorbeeld met de leergang overheidsparticipatie met lef, masterclasses voor bestuurders en gemeenteraden en naar de organisatie van burgertops.

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Expeditie Participatie: Nieuwe democratie in Groningen

Hoe maken we van Groningen de beste democratie ter wereld? In de Expeditie Participatie word onderzocht hoe betere burgerparticipatie een continu proces wordt tussen de provincie en de inwoners.

Lees verder

Terugblik verkiezingsdebatten in Het Hogeland en Oldambt

CMO STAMM organiseerde in samenwerking met Groninger Dorpen in twee gemeenten een verkiezingsdebat om de partijen die meededen uit de gemeente een podium te geven.

Lees verder

CMO STAMM helpt bij excellente dienstverlening gemeente Midden-Groningen

De gemeente Midden-Groningen streeft naar het leveren van excellente dienstverlening voor haar inwoners en werkt voortdurend aan het verbeteren van haar dienstverlening. Hoe ze dat doen lees je hier.

Lees verder

Luisteren naar inwoners, professionals en partners

Hoe haal je in een korte tijd, op een energieke, maar ook gelijkwaardige manier, ideeën en meningen op? De versnellingssessie maakt het, ook in coronatijd, mogelijk!

Lees verder

Jongeren in Drenthe bedenken hun eigen zomerprogramma

In een aantal Drentse gemeenten kunnen jongeren deze hele zomer genieten van zelfgekozen activiteiten. Drentse gemeenten en partners zijn van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten bij dit initiatief.

Lees verder

Kunst en cultuur in de gemeente Emmen in monitor gevolgd // gemeente Emmen

De gemeente Emmen wilde weten welke ontwikkelingen er binnen de gemeente zijn op het gebied van cultuurparticipatie. Wie doet er mee? En wie niet? Aan welke activiteiten is behoefte?

Lees verder

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X