Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Overig nieuws

Wonen en zorg.

Als gevolg van veranderingen in de zorg willen -en soms moeten- mensen langer thuis blijven wonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en GGZ-klanten. Dat vraag om een andere inrichting van ons vastgoed. Zijn onze woningen wel afgestemd en aangepast op de toekomstige vraag? En denken we zelf wel voldoende na over hoe we straks willen wonen?

CMO STAMM brengt voor u in beeld welke mensen in uw gemeente wonen en wat hun vraag naar vastgoed is. Wat hebben zij en hun eventuele mantelzorgers nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen? Wat verwachten zij van de gemeente? En wat doen zij zelf? Wij brengen relevante partijen bij elkaar. En ontwikkelen met u een strategie voor het gewenste vastgoed. Met aandacht voor creatieve oplossingen en combinaties. "

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Even voorstellen: Aleid Brouwer maakt impact met de aanpak van brede welvaart

Wat is brede welvaart en waarom is er nu een speciale leerstoel? Aleid Brouwer, senior onderzoeker en bijzonder hoogleraar Brede Welvaart en Kansen(on)gelijkheid, vertelt het je in een korte video.

Lees verder

Netwerk Zorginitiatieven Drenthe

‘Zorginitiatieven’ ontwikkelen nieuwe vormen van wonen en zorg. Hiermee leveren ze een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan goede gezondheid, betaalbare zorg en behoud van voorzieningen op het platteland.

Lees verder

9 kenmerken van Blue Zones

Op vijf plekken leven mensen langer en gezonder dan ergens anders op de wereld. Deze plekken noemt met de Blue Zones.

Lees verder

Kabinet stimuleert wooninitiatieven voor fitte ouderen

Nieuwe wooninitiatieven in opmars: Inwoners bundelen hun krachten om samen gelukkig, gezond en vitaal oud worden.

Lees verder

Groninger Ouderenzorg: Doetafels zijn van start!

In Doetafels geven deelnemers een vervolg aan de vastgestelde prioriteiten om de zorg in de keten rond ouderen te verbeteren.

Lees verder

Burgertop W500 in het Westerkwartier

Inwoners en vertegenwoordigers van organisaties dachten mee over de toekomst van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier.

Lees verder

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X