Transformatie sociaal domein

Wmo en zorg.

Meedoen naar vermogen. Mensen zijn onderling verschillend, maar wel gelijkwaardig. Het uitgangspunt binnen de Wmo daarbij is zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving blijven. Maar ook bij een verblijf in een instelling wil iedereen de best passende zorg. De grote uitdaging voor het zorglandschap is hoe we de zorg toegankelijk en van goede kwaliteit houden. En tevens deze zo efficiënt en effectief mogelijk samen inrichten.

Deel deze pagina.

Lees verder

CMO STAMM geeft inzicht in de ontwikkelingen, begeleidt projecten en geeft advies aan overheden, instellingen, zorgverzekeraar en bewonersinitiatieven. Wij verbinden deze partijen, omdat het van essentieel belang is dat zij elkaar echt leren kennen en optimaal samenwerken. Door onderzoek op dit thema geven we naast inzicht in cijfers en feiten ook inzicht in de ervaringen van burgers.

Uitgelicht.

Fusie van vier koepelorganisaties: nieuwe stichting zaVie!

Op 7 juni is onder grote belangstelling de nieuwe stichting zaVie gepresenteerd. zaVie is de nieuwe krachtige collectieve belangenbehartiger in de provincie Groningen.

Lees verder

Drents Zorglandschap Uitvoeringsagenda 2018

Het Drentse Zorglandschap is een samenwerking van de 12 Drentse gemeenten, Zilveren Kruis en de provincie Drenthe. De visie van de betrokken partijen is: “Samen werken aan kwalitatief goede, bereikbare en betaalbare zorg in Drenthe”. De invulling van deze samenwerking is vastgelegd in de Drentse Werkagenda 2017-2018 (zie bijlage 3) met drie thema’s: • Effectief samenwerken in

Lees verder

Verschillende wetten in de zorg gebundeld

We attenderen je op een handige brochure over de inhoud van de verschillende wetten in de zorg.

Lees verder

Samenwerking Drents Zorglandschap ook in 2018 volop aan de slag!

De samenwerking wordt voortgezet op bestaande en actuele thema’s die de partners afgelopen jaar signaleerden.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X