Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Transformatie sociaal domein

Wmo en zorg.

Meedoen naar vermogen. Mensen zijn onderling verschillend, maar wel gelijkwaardig. Het uitgangspunt binnen de Wmo daarbij is zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving blijven. Maar ook bij een verblijf in een instelling wil iedereen de best passende zorg. De grote uitdaging voor het zorglandschap is hoe we de zorg toegankelijk en van goede kwaliteit houden. En tevens deze zo efficiënt en effectief mogelijk samen inrichten.

CMO STAMM geeft inzicht in de ontwikkelingen, begeleidt projecten en geeft advies aan overheden, instellingen, zorgverzekeraar en bewonersinitiatieven. Wij verbinden deze partijen, omdat het van essentieel belang is dat zij elkaar echt leren kennen en optimaal samenwerken. Door onderzoek op dit thema geven we naast inzicht in cijfers en feiten ook inzicht in de ervaringen van burgers.

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Alliantie Drentse Zorg met Ouderen lanceert nieuw kennisplatform

Op het kennisplatform Drentsezorgmetouderen.nl kunnen zowel zorgprofessionals, beleidsmedewerkers, als ouderen terecht voor allerlei kennis over de ouderenondersteuning en -zorg in Drenthe.

Lees verder

#eenlevenlangbewegen

Met #eenlevenlangbewegen richten we ons op de 175.000 inwoners, die wel willen, maar bij wie het niet lukt.

Lees verder

Drenthe gezond is verhuisd naar CMO STAMM

Het programma Drenthe Gezond is op 1 januari jl. van SportDrenthe naar CMO STAMM verhuisd. Binnen het programma Drenthe Gezond komt kennis en expertise gericht op gezondheidspreventie samen.

Lees verder

Het Drents Zorglandschap is volop in beweging!

In Drenthe gebeurt er veel op het gebied van zorg, gezondheid en preventie. Benieuwd naar eenoverzicht van alle projecten van het Drents Zorglandschap?

Lees verder

Terugblik symposium ‘Samen op weg naar de beste Drentse dienstverlening aan ouderen!’

Op 22 april organiseerde de Alliantie Drentse Zorg met Ouderen het Symposium ‘Samen op weg naar de beste Drentse dienstverlening aan ouderen’.  De informatie uit het symposium is nu beschikbaar.

Lees verder

De Drentse Zorgtafel bewijst de kracht van samenwerken

Van huisartsen tot verzekeraars, van ziekenhuizen tot geestelijke gezondheidszorg, van gemeenten tot provincie: samen werken we in Drenthe aan een goede en betaalbare zorg.

Lees verder

Kennisbank.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X