Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Wil je met jouw organisatie ook aan de gang om correspondentie beter leesbaar te maken en hierbij de doelgroep zelf te betrekken? Wij helpen je graag verder!

Vervolg geven aan publieksprijs Tel mee met Taal: help je mee?

8 mei 2018

Team Abracadabra uit Hoogeveen heeft de publieksprijs gewonnen bij de landelijke wedstrijd ‘Vanzelfsprekend’ van Tel Mee met Taal. De uitwerking van het idee is nu in volle voorbereiding. Jij kan daar ook aan meehelpen! Hoe? Door het delen van het winnende filmpje van team Abracadabra. Bijvoorbeeld op de website van je organisatie. Zo geven we  met elkaar meer bekendheid aan de problemen waar laaggeletterden tegenaan lopen en zijn we samen onderdeel van de oplossing!

Zelf actief aan de gang met dit idee? Laat het weten!

Het idee van Team Abracadabra heeft de publieksprijs gewonnen. Dat geeft aan dat veel mensen zich herkennen en/of kunnen vinden in de situatie en de oplossing die geschetst is in hun filmpje; een  testpanel om brieven te toetsen op ingewikkelde taal, ofwel op ‘abracadabra’. Wil je met jouw organisatie ook aan de gang om correspondentie beter leesbaar te maken en hierbij de doelgroep zelf te betrekken? Wij helpen je graag verder! Neem voor advies en informatie contact op met Imke Oosting of Esther Rodenburg.

Meer informatie over de landelijke wedstrijd Tel mee met Taal

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X