Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Samen zorgen we voor een levendig en sociaal Drenthe.

Welke vrijwilligersorganisatie ontvangt Hét compliment van Drenthe?

25 augustus 2020

Met ‘Hét compliment van Drenthe’ zet de Provincie Drenthe vrijwilligers in het zonnetje. ‘Hét compliment’ is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Een vrijwilligersorganisatie aanmelden kan van 1 september tot 1 oktober 2020 via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Gedeputeerde Kuipers: “Ik ben trots op alle vrijwilligers die Drenthe in de benen houden. Ongeveer 40 procent van onze inwoners zet zich belangeloos in voor anderen: in wijken en buurten, op school, bij sportverenigingen, in de zorg en bij evenementen. Om onze waardering uit te spreken reiken we ‘Hét compliment van Drenthe’ uit op de dag van de vrijwilliger op 7 december. Samen zorgen we voor een sociaal en levendig Drenthe.”

Met ‘Hét compliment van Drenthe’ zet de provincie vrijwilligers in het zonnetje en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor een vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. In deze editie is er in het bijzonder aandacht voor het thema ‘armoede’ in welke vorm dan ook. Dit thema komt uit de Sociale Agenda Drenthe. Elk jaar komt een ander thema uit deze Agenda aan bod.

Meer informatie

CMO STAMM ondersteunt de provincie Drenthe met ‘Hét compliment van Drenthe’. Daarnaast helpen zij vrijwilligersorganisaties bij het vergroten van kennis en vaardigheden en adviseren hen bij het aangaan van duurzame samenwerkingen.

Bekijk de flyer Hét Compliment van Drenthe – waardering voor vrijwilligers.

We stellen het zeer op prijs als je deze flyer zo veel mogelijk in jouw vrijwilligersnetwerk wilt verspreiden! Alvast heel erg bedankt. Wil je meer informatie, bel of mail ons!

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X