Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Sport is een nieuwe categorie dit jaar.

Aanmelding Provinciale Vrijwilligersprijs 2017 geopend

6 september 2017

Ook dit jaar is hij er weer: de Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen 2017. Ben of ken je een organisatie in de provincie Groningen die op een bijzondere, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werkt?  Deel dan dit bericht of meld je direct aan!

Deze prijs is bedoeld voor organisaties in de provincie Groningen die op een bijzondere, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Dit jaar voor het eerst in vier verschillende categorieën, namelijk zorg, jeugd, leefbaarheid en sport. Sport is de nieuwe categorie dit jaar. In elke categorie wint de winnaar €3.000,- voor hun organisatie!

In aanmerking komen organisaties die:

  • Actief zijn in de provincie Groningen;
  • Een voorbeeld zijn voor andere organisaties;
  • Vernieuwend zijn;
  • Een bijzondere prestatie geleverd hebben;
  • Passen binnen één van de categorieën (zorg, jeugd, leefbaarheid of sport).

Winnaars 2016

In 2016 wonnen de Vereniging Dierenambulance Groningen, Boetiek Armslag in Stadskanaal en de kinderspelweek Zuidhorn. Andere genomineerden waren Het Hamelhuys in Groningen, De rode Kruis Studentendesk in Groningen en RTV Westerwolde.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de provincie Groningen. De deadline voor het aanmelden van een organisatie is 1 oktober 2017. Een deskundige onafhankelijke jury zal de aanmeldingen beoordelen en uiteindelijk de genomineerden selecteren.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X