Over ons.

Samen werken aan een krachtige samenleving. Een samenleving waarin iedereen meedoet. Om te beginnen in Groningen en Drenthe.

Als kenniscentrum in het sociaal domein weten we wat er leeft, waar het schuurt en wat werkt. We realiseren doorbraken door het geven van inzicht en het inspireren en verbinden van mensen en organisaties. We zijn aanjager, verbinder, versneller en vernieuwer.

In onze regio spelen grote maatschappelijke vraagstukken. Hoge werkloosheid en armoede, grote gezondheidsachterstanden. Krimp en aardbevingen. Mensen maken zich zorgen over immigratie en integratie, over beschikbare zorg en er is onvrede over de gevestigde politiek. Wij geloven dat het verschil gemaakt kan worden in een open dialoog met aandacht voor elkaar, kennis van zaken en een eigen-wijze aanpak.

Samen met partners en koplopers ontwikkelen we oplossingen die de samenleving vitaler maken. We creëren regionale netwerken en platforms waar een nieuw samenspel ontstaat tussen inwoners, overheden en (maatschappelijke) ondernemers. Altijd vanuit het perspectief dat ieder mens er toe doet.

We zijn een gezaghebbende en onafhankelijke partner met een publieke taak. We onderzoeken, adviseren en delen onze kennis. We verbinden beleid en praktijk. We zijn gepassioneerd en dicht bij.

Deel deze pagina.

Contact.

Eemland 5b
Assen

Laan Corpus den Hoorn 100-2
Groningen

Postbus 2266
9704CG Groningen

Telefoon 050 577 0101
info@cmostamm.nl

Volg ons.

Vacatures.

CMO STAMM en Trendbureau Drenthe & Sociaal Planbureau Groningen, beide onderdeel van CMO STAMM, zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en inspirerende mensen die ons team kunnen versterken.
Benieuwd wie ‘wij’ zijn? Maak kennis met onze organisatie of onze medewerkers.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Dushenka van Kootend.vankooten@cmostamm.nl.

Vacatures

Werkervaringsplaatsen

CMO STAMM wil een broedplaats van talent zijn. Een organisatie waar beleids- en praktijkgericht onderzoek en advies hand in hand gaan met maatschappelijke betekenis. Naast het ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers, bieden wij ook afstuderende en pas afgestudeerde hbo- of universitairopgeleide jongeren de mogelijkheid om hun talenten bij ons verder te ontwikkelen.

Werkervaringsplaats flexteam Informele Zorg

Werkervaringsplaats onderzoek Leefbaarheid

Werkervaringsplaats onderzoek Zorg & Ondersteuning

Lees ook de ervaringen van starters via een werkervaringsplaats bij CMO STAMM en Sociaal Planbureau Groningen.

Stageplaatsen

Bij CMO STAMM doen regelmatig studenten van diverse opleidingen ervaring op. Wij hebben de voorkeur voor stages die zijn gericht op de afronding van een masterstudie. Een stage bij CMO STAMM duurt meestal enkele maanden en kan fulltime of parttime worden ingevuld. Vaak is een combinatie mogelijk van meewerken in een of meerdere projecten, verrichten van onderzoek en het schrijven van een scriptie.

Wij bieden zes stagiairs ruimte. Op dit moment zijn al deze plaatsen vervuld tot 1 juli 2018. Stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@cmostamm.nl.

© 2018 CMO STAMM - Disclaimer

X