Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Over ons.

Samen werken aan een krachtige samenleving. Een samenleving waarin iedereen meedoet. Om te beginnen in Groningen en Drenthe.

Als kenniscentrum in het sociaal domein weten we wat er leeft, waar het schuurt en wat werkt. We realiseren doorbraken door het geven van inzicht en het inspireren en verbinden van mensen en organisaties. We zijn aanjager, verbinder, versneller en vernieuwer.

In onze regio spelen grote maatschappelijke vraagstukken. Hoge werkloosheid en armoede, grote gezondheidsachterstanden. Krimp en aardbevingen. Mensen maken zich zorgen over immigratie en integratie, over beschikbare zorg en er is onvrede over de gevestigde politiek. Wij geloven dat het verschil gemaakt kan worden in een open dialoog met aandacht voor elkaar, kennis van zaken en een eigen-wijze aanpak.

Samen met partners en koplopers ontwikkelen we oplossingen die de samenleving vitaler maken. We creëren regionale netwerken en platforms waar een nieuw samenspel ontstaat tussen inwoners, overheden en (maatschappelijke) ondernemers. Altijd vanuit het perspectief dat ieder mens er toe doet.

We zijn een gezaghebbende en onafhankelijke partner met een publieke taak. We onderzoeken, adviseren en delen onze kennis. We verbinden beleid en praktijk. We zijn gepassioneerd en dicht bij.

Deel deze pagina.

Contact.

Weiersstraat 1e
Assen

Laan Corpus den Hoorn 100-2
Groningen

Postbus 2266
9704CG Groningen

Telefoon 050 577 0101
info@cmostamm.nl

Volg ons.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X