Onderzoek.

CMO STAMM voert als onafhankelijke kennisinstelling onderzoek uit. In Groningen doet zij dat vanuit het Sociaal Planbureau Groningen en in Drenthe vanuit het Trendbureau Drenthe. Het Sociaal Planbureau Groningen en het Trendbureau Drenthe zijn organisatorisch onderdeel van CMO STAMM.

Zowel het Sociaal Planbureau Groningen als het Trendbureau Drenthe heeft een publieke taak om trends en ontwikkelingen in het sociale domein uit te voeren. Met als hoofddoel het ondersteunen van lokale beleidsontwikkeling bij de gemeenten, provincies en maatschappelijke organisaties.

Naast deze publieke taak voeren we maatwerkonderzoek uit voor diverse opdrachtgevers.

 

 

Deel deze pagina.

Ons onderzoek.

Gerelateerd.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X