Burgerkracht en overheidsparticipatie.

Actieve inwoners ontwikkelen talloze bruisende initiatieven. Doordat mensen van dichtbij zien wat nodig is in hun omgeving, ontstaan vaak slimme ideeën en krachtige oplossingen. We zien mooie voorbeelden van mensen die hun wijk socialer, mooier of duurzamer maken. Tot initiatieven die gemeenten uitdagen om daadwerkelijk taken over te nemen.

CMO STAMM is 100% vóór burger- en overheidsparticipatie. We zijn zelf heel actief op dit terrein en volgen alle ontwikkelingen met bovengemiddelde interesse. Dagelijks praten we met de mensen die het moeten gaan doen in gemeenten – waar lopen ze tegen aan, waar zien ze de kansen? We volgen de denkers en onderzoekers nauwgezet en kritisch. We kijken hoe voorlopers het doen, in binnen- en buitenland. Met deze kennis en ervaringen hebben we de Routeplanner Overheidsparticipatie, inclusief model gebouwd, waarmee overheden echte stappen kunnen maken richting overheidsparticipatie.

Subthema's.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X