Fondsenwerving.

Heb je een goed plan, maar ontbreken de middelen om uw maatschappelijke project of beleidsplan te ontwikkelen? Wil je een project starten met buitenlandse partners en weet je niet waar te beginnen? Nederland en Europa kennen veel subsidieregelingen en fondsen, maar helaas kent niet elke maatschappelijke instelling deze mogelijkheden. Daardoor worden subsidies en fondsen nog te vaak onbenut. CMO STAMM ondersteunt bij fondsenwerving van innovatieve projecten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Maud Diemer, m.diemer@cmostamm.nl of via 06 460 782 22

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X