Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

We weten wat er speelt en welke bronnen we kunnen raadplegen om snel tot betrouwbare informatie te komen.

CMO STAMM Onderzoek – Van inzicht naar impact

29 november 2016

Dat is waar wij voor staan. Met ons onderzoek willen wij door inzicht te geven echt het verschil helpen maken. Onderzoek is niet alleen een kwestie van cijfers. Door te tellen en vertellen krijg je onderzoek dat betekenis geeft.

CMO STAMM heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de ambitie om gezamenlijk met partners de sociale kwaliteit en leefbaarheid in Drenthe en Groningen te versterken. Onze deskundige en ervaren onderzoekers staan voor een aanpak op maat. Wij zorgen voor een bruikbaar resultaat, waarmee gericht aan de slag kan worden gegaan. Overheden en maatschappelijke partners kunnen bij ons terecht voor diverse soorten onderzoek, zowel kwantitatief als kwalitatief en toegesneden op elke fase van de beleidscyclus.

Het team

CMO STAMM, waar het Sociaal Planbureau Groningen onder valt, heeft ruime ervaring met het verzamelen, analyseren en interpreteren van onderzoeksgegevens. We kennen Drenthe en Groningen en haar inwoners door en door. We weten wat er speelt en welke bronnen we kunnen raadplegen om snel tot betrouwbare informatie te komen. Voor ieders vraagstuk hebben we de juiste kennis, data en menskracht in huis. Ons team is uitstekend op elkaar ingespeeld. Het bestaat uit een tiental (gepromoveerde) beleidsonderzoekers en data-analisten met ruime onderzoekservaring, die altijd in samenspraak met de inhoudelijke adviseurs opereren.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X