Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Binnen het programma Drenthe gezond komt kennis en expertise gericht op gezondheidspreventie samen.

Drenthe gezond is verhuisd naar CMO STAMM

25 januari 2022

Het programma Drenthe gezond is op 1 januari jl. van SportDrenthe naar CMO STAMM verhuisd. Binnen het programma Drenthe gezond komt kennis en expertise gericht op gezondheidspreventie samen. Met alle betrokken partijen wordt de brug geslagen tussen lokaal & regionaal, onderzoek & praktijk. Het doel van Drenthe gezond is om de ervaren gezondheid van Drenten te verhogen in een omgeving die uitnodigt tot een gezonde leefstijl.

Compliment voor alle betrokkenen

Afgelopen jaren is het programma Drenthe gezond, ontstaan vanuit Drenthe beweegt, onder ‘de vlag van’ SportDrenthe doorontwikkeld naar een zelfstandig programma dat de coördinatie op het uitvoeringsprogramma Drenthe Samen Gezond in Beweging gaat voeren. Het is een compliment voor alle betrokkenen dat het programma staat waar het nu staat. Ook is het een compliment aan Dorien van de Kant dat zij gevraagd is om Drenthe Samen Gezond in Beweging te coördineren.

Lef om een goed lopend programma over te dragen

Vanuit CMO STAMM willen we SportDrenthe bedanken voor de inzet de afgelopen jaren. Het toont lef om een goed lopend programma over te dragen aan een organisatie waar het inhoudelijk beter past en verder kan groeien. Deze manier van samenwerken brengt ons in Drenthe verder, want daarmee kunnen we het beste doen voor de inwoners.

Wilt u meer weten over het programma, neem contact op met Dorien van de Kant, d.vandekant@cmostamm.nl.

Kijk voor meer informatie over deze overname op de website van Drenthe Beweegt.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X