Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2022

15dec10:0012:00Energiearmoede & energiebesparing, provincie Groningen10:00 - 12:00 Provinciehuis Groningen, zaal ‘Topweer’

Evenement details

Datum: Donderdag 15 december 2022
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Lunch mogelijk na afloop, zie aanmeldformulier
Locatie: Provinciehuis Groningen, zaal ‘Topweer’

 

Wat

Actuele informatie en kennisuitwisseling over het onderwerp energiearmoede & energiebesparing in de provincie Groningen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor beleidsambtenaren sociaal domein en energietransitie van de Groninger gemeenten. De bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomsten van 22 maart, 21 juni en 4 oktober jl. CMO STAMM en Sociaal Planbureau Groningen hosten deze keer de bijeenkomst.

Globaal programma

We nemen jullie mee in de nieuwste feiten en cijfers over energiearmoede en energiebesparing van Sociaal Planbureau Groningen en kijken naar de huidige stand van zaken rondom regelingen en mogelijkheden omtrent energiearmoede en energiebesparing. In een interactieve werkvorm willen we ruimte geven voor kennisuitwisseling en jullie wederom meenemen in het vervolg ten aanzien van de rol van de provincie.

Input

Heb je vragen waar je graag antwoord op wil tijdens deze bijeenkomst? Of heb je juist iets te vertellen? Geef dit aan bij je aanmelding. We gebruiken deze input voor de kennisuitwisseling, dus vul het vooral in.

Aanmelden

Geef svp bij je aanmelding ook aan of je wilt blijven lunchen, en of je gebruikt wilt maken van de parkeergelegenheid onder het provinciehuis.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Graag ontvangen we jouw input voor het interactieve gedeelte van de bijeenkomst. Vul daarvoor (één van) de volgende twee antwoorden in:

Wil je meerdere personen aanmelden? Vul dan per persoon dit formulier in. Bij voorbaat dank!

Met het invullen van dit formulier verwerken we je gegevens. Lees in onze privacyverklaring hoe wij hiermee omgaan.

Bij succesvolle verzending volgt een automatisch gegenereerde bevestiging op het beeldscherm en per e-mail. Verschijnt deze niet? Mail dan de gevraagde informatie naar info@cmostamm.nl.

We ontmoeten je graag op dinsdag 15 december!

Voor meer informatie over deze bijeenkomst bel of mail met Marike Broekema: m.broekema@cmostamm.nl/06 51 79 93 90.

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 12:00

Locatie

Provinciehuis Groningen, zaal ‘Topweer’

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X