Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

september, 2019

26sep16:0020:30Kenniscongres Sterk Groningen! over leefbaarheid en techniek16:00 - 20:30 BuildinG Groningen

Evenement details

Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen, waar CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen partner van is, en Kennisplatform Bouwen organiseren een kenniscongres. Voor bewoners en experts delen we bestaande en nieuwe kennis over het Groningse aardbevingsdossier, met de focus op leefbaarheid en techniek. Het congres biedt een gevarieerd aanbod van lezingen, workshops en debatten. 

Onder leiding van de Groningse cabaretier Arno van der Heyden start het congres met een paneldiscussie met onder meer Peter Spijkerman, directeur Nationaal Coördinator Groningen, en Siem Jansen, directeur Nationaal Programma Groningen. Want waar staan we nu met de versterkingsopgave en het schadeherstel en wat is het toekomstperspectief voor Groningen? Na deze discussie begint het keuzeprogramma met parallelle lezingen met diverse thema’s zoals: de samenwerking tussen de gemeenten en bewoners, de energietransitie in Groningen, een uitleg over de meet- en monitoring technieken en een economisch perspectief voor Groningen.

Programma

Yvonne Turenhout is namens CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen mede-workshopleider van workshop 1C over het proces van afhandeling, schade en versterking.

Klik op onderstaande afbeelding of download de uitnodiging Kenniscongres Sterk Groningen! als PDF.

Programma Kenniscongres Sterk Groningen

Pagina 2 Kenniscongres Sterk Groningen

Meer informatie:
Marja Janssens, m.janssens@cmostamm.nl, 06 127 478 28
Yvonne Turenhout, y.turenhout@cmostamm.nl, 06 135 832 27

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 20:30

Locatie

BuildinG Groningen

Zernikelaan 17

Organisator

Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen, waar CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen partner van is, en Kennisplatform Bouwen

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X