Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Medewerkers.


Bart Waninge

Met plezier en enthousiasme komen we samen tot het beste resultaat!

Bart is een positief persoon met een aanstekelijk enthousiasme. Resultaat boeken samen met anderen is iets waar hij goed in is en waar hij energie uit haalt. Zijn sterke punten zijn; werkethos, overzicht, organisatie en samenwerken. Daarbij is hij erg sociaal, met een gezonde dosis humor. Een kritische, open blik zorgt ervoor dat complexe communicatievraagstukken vaak praktisch opgelost worden.

Bart studeerde communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen en specialiseerde zich op het gebied van pers en media. In die hoedanigheid schreef hij in het verleden als afstudeerder al voor CMO STAMM een persplan. Verder heeft Bart een achtergrond in de online marketing. Als SEO-consultant adviseerde hij verschillende organisaties hoe zij beter vindbaar kunnen worden in de zoekresultaten van Google. Hierdoor weet hij zijn weg moeiteloos te vinden in de wereld van online media.

Bij CMO STAMM werkt hij als communicatieadviseur. Hij houdt zich bezig met de communicatie rondom alle thema’s van de organisatie. In deze rol denkt hij mee en adviseert hij onderzoekers en adviseurs over de communicatiestrategie.

Meer weten? Bel, of mail gerust!

Communicatieadviseur

Werkdagen:

  • LinkedIn

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X