Daniëlle Boekholt

Daniëlle Boekholt

Verandering vraagt om lef, beweging en nieuwe kennis eigen maken.

Samen met collega Korry Bakker is Daniëlle, als secretariaat, de spil van de organisatie. Ze biedt ondersteuning aan diverse collega’s en projecten.

Haar takenpakket bestaat onder andere uit het beheren van de website en twitter, opmaken van nieuwsbrieven, mede-organiseren van bijeenkomsten, opmaken en redigeren van teksten, agendabeheer, ontwikkelen van het relatiebeheerbestand en actualiseren van de gegevens. Met name brainstormsessies vindt ze leuk om te notuleren.

Door de werkervaring die ze heeft opgedaan, o.a. als coördinator bemiddeling, is ze in staat flexibel en snel in te spelen op wisselende situaties en levert ze een onderscheidende en positieve bijdrage aan een optimale dienstverlening, waarbij ze gebruik kan maken van haar organisatievermogen. Actualiteit staat voor haar centraal.

Daniëlle kan goed onder tijdsdruk werken en houd ook in hectische situaties de rust en het overzicht. Een gezonde werkdruk ziet ze eerder als uitdaging, dan als bezwaar.

Contact.

  • Daniëlle Boekholt

  • secretaresse

  • 06 835 75 214

  • d.boekholt@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X