Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Dorien van de Kant

Dorien van de Kant

Samen bereik je meer dan alleen!

Door een open manier van communiceren en empathisch vermogen weet Dorien te verbinden. Ze brengt de juiste mensen bij elkaar om samen vol enthousiasme aan maatschappelijke opgaven te werken. Samen bereik je meer dan alleen! Daarbij gebruikt ze de verschillende perspectieven zonder het doel uit het oog te verliezen.

Dorien heeft veel ervaring met complexe sociale vraagstukken. Dé oplossing voor deze vraagstukken bestaat niet, daarom is het belangrijk om te experimenteren en te innoveren. Integraal samenwerken aan een gedeelde ambitie en open zijn over belangen staat daarbij voorop. Als programmamanager van Drenthe gezond is ze hier dagelijks mee bezig. Vanuit haar werk en levensvisie vindt ze het belangrijk dat iedereen Positief Gezond kan opgroeien, leven en oud worden.

Na de ALO heeft Dorien jaren gewerkt als docent/trainer en sportconsulent. Later heeft ze de Master Healthy Ageing Professional gedaan. Daar heeft ze zich verder ontwikkeld tot een change agent voor sociale innovaties. Door haar kennis over en ervaring met innovatieprocessen, doorzettingsvermogen en leergierigheid schakelt zij  gemakkelijk tussen verschillende abstractieniveaus en lukt het haar om stappen te maken in de praktijk. De kracht van Dorien ligt in ondersteunend leiderschap en procesbegeleiding.

Contact.

  • Dorien van de Kant

  • adviseur

  • d.vandekant@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X