Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Dushenka van Kooten

Dushenka van Kooten

Humor, creativiteit en resultaatgerichtheid zorgen voor het snel doorgronden van een opdracht.

Dushenka is iemand die anderen met haar enthousiasme en betrokkenheid stimuleert om net dat ene stapje meer te doen. Ze inspireert en zet graag een beweging in gang. Sterke punten zijn onder andere haar inlevings- en aanpassingsvermogen en goed analytisch inzicht, waarmee ze snel een probleem kan doorgronden. Dit wordt gecombineerd met een flinke dosis humor, creativiteit en resultaatgerichtheid. Ze is verder een snelle en efficiënte werker en is zeer goed in staat mensen en processen aan te sturen. Haar werkwijze kenmerkt zich door kritisch en flexibel mee te denken, en regelmatig af te stemmen, zodat een opdracht blijft aansluiten bij de vragen en wensen van de opdrachtgever.

Dushenka studeerde Personeel & Arbeid en Communicatiemanagement en heeft de adviseursopleiding van Avicenna afgerond. Ze is haar carrière begonnen in de functie van personeelsmanager en producer multimedia en is nu meer dan een decennium werkzaam als adviseur.

Bij CMO STAMM houdt ze zich bezig met verschillende thema’s: Armoede, Burgerkracht, Transformaties, Jeugd (leefstijl en Europa), en heeft ze specifieke ervaring met projecten op het gebied van vrijwilligerswerk, maatschappelijk betrokken ondernemen, mantelzorg en arbeid, en procesbegeleiding van groepen, zoals de jongerenraad en jongerenwerkers. Daarnaast organiseert ze regelmatig evenementen met inhoud. Nieuwsgierig? Bel/mail voor een afspraak.

Contact.

  • Dushenka van Kooten

  • adviseur

  • 06 518 570 78

  • d.vankooten@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X