Femke de Haan

Femke de Haan

Het is een uitdaging om informatie en kennis over te dragen op een toegankelijke en begrijpelijke manier.

Femke is een enthousiaste onderzoeker die het liefst projecten doet waarin onderzoek direct gekoppeld wordt aan de beleidspraktijk. Ze is constant op zoek naar een goed evenwicht tussen het toepassen van haar onderzoeksexpertise, een praktische resultaatgerichtheid en toepasbaarheid in de praktijk. Zij vindt het een uitdaging om informatie en kennis over te dragen op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Goed leesbaar voor beleidmakers, politici en burgers.

Femke kan haar expertise goed kwijt binnen het Sociaal Planbureau Groningen. Zij is voornamelijk werkzaamheid op het gebied van leefbaarheid en krimp, veiligheid en jeugd. Zij zet veelal kwalitatieve onderzoeksmethoden in om zicht te krijgen op de beleving en ervaringen van burgers. Femke is binnen CMO STAMM aanspreekpunt voor de inzet van de Versnellingskamer. Een instrument (digitale brainstorm) dat in korte tijd veel informatie oplevert, door de gestructureerde en gelijkwaardige inbreng van alle deelnemers.

Daarnaast is zij coördinator van het Groninger Panel. Femke is verantwoordelijk voor de werving, persoonlijke benadering en terugkoppeling van de uitkomsten naar panelleden. Inmiddels telt het Groningen Panel ruim 4.700 leden.

In 2008 heeft Femke de studie Sociologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen afgerond.

Contact.

  • Femke de Haan MSc

  • onderzoeker

  • 06 525 896 14

  • f.dehaan@cmostamm.nl

  • linkedin
  • twitter

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X