Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Medewerkers.


Kikie Teunissen

Ik haal er veel plezier uit wanneer onrecht wordt rechtgezet en zet mij hier graag voor in. Als ik mij ergens voor inzet dan ga ik er 100% voor. Ik ben betrokken, en zet door, hoeveel moeite of energie het ook kost.

Kikie vindt het belangrijk om in haar werk bezig te zijn met het voorkomen en herstellen van onrecht. Door de dialoog aan te gaan, inzichten te bieden en, als het nodig is, gerechtelijke stappen te ondernemen wil zij haar medemens ondersteunen in het behalen van hun recht. Haar opleiding Sociaal Juridische Dienstverlenging heeft haar hier op voorbereid.

Diversiteit van mensen en culturen vindt Kikie interessant. Zes jaar lang werkte zij daarom met ongedocumenteerde asielzoekers en nu is zij werkzaam als consulent Discriminatiezaken bij het Meldpunt Discriminatie Drenthe (MDD). CMO STAMM faciliteert het MDD.

Kikie heeft een integere en proactieve werkhouding en vindt dat iedere cliënt een unieke en creatieve aanpak verdient. Binnen haar rol als consulent besteedt ze daarom veel energie en aandacht aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de cliënt.

Consulent Discriminatiezaken

Werkdagen:

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X