Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Marike Broekema

Marike Broekema

Juist door samenwerking gebeuren de mooiste dingen!

Als juridisch bestuurswetenschapper wil Marike graag weten wat er speelt bij organisaties en wat hen drijft. Samenwerking staat daar wat haar betreft in voorop. Niet verrassend als adviseur bij CMO STAMM, – vooral publiek-private samenwerkingen op het sociaal-maatschappelijk vlak interesseren haar. Marike vindt het belangrijk om steeds te blijven onderzoeken en bepalen hoe partijen en belangen zich tot elkaar verhouden en wat daar de gemene deler in is. Want daar gelooft Marike in: juist door samenwerking gebeuren de mooiste dingen! Daarnaast gelooft Marike in de kracht van de lokale inwoner. Inwoners weten heel goed wat er leeft en speelt in hun directe omgeving. Gebruik deze kracht om mét de inwoner de leefomgeving beter en mooier te maken!

Marike is projectleider van de Ideeënbank Groningen, een project waarbij burgerinitiatieven ondersteund worden (in allerlei stadia van organisatie). Daarnaast is Marike projectleider van Vrijwilligers Centraal, een project dat zich richt op een goede positie van vrijwilligers in de provincie Groningen. Ook werkt Marike mee aan het project Maatschappelijke Waarde, waarin initiatieven worden ondersteund om hun maatschappelijke waarde zichtbaar te maken. Verder houdt Marike zich bezig met onderwerpen rondom energiearmoede en wonen & zorg.

Marike heeft juridische bestuurswetenschappen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen in 2011 heeft ze onder andere gewerkt voor de provincies Overijssel, Friesland en Drenthe, als jurist en als beleidsregisseur, waardoor ze het politieke speelveld goed kent. Naast haar werk als adviseur heeft ze haar eigen onderneming als stemcoach.

Contact.

  • mr. Marike Broekema

  • adviseur

  • 06 51 79 93 90

  • m.broekema@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X