Rika Ringersma

Rika Ringersma

Schrijven is meer dan alleen letters op papier zetten.

Hoe zet je beleidsintenties om tot structurele en uitvoerbare acties in de praktijk? Met wie werk je daarbij samen? En hoe krijgen burgerinitiatieven hierin een belangrijke rol? Allemaal vragen waarmee Rika graag samen met de opdrachtgever en betrokken partijen aan de slag gaat. Zij gaat voor de vertaalslag van beleid naar praktijk. Of juist voor die van de praktijk naar beleid. Door goed te luisteren en te kiezen voor een brede en gedegen aanpak. Samen met de opdrachtgever en andere betrokkenen.

Rika heeft jarenlange ervaring met proces- en beleidsadvies en schrijft regelmatig beleids- of uitvoeringsnota’s. Schrijven is voor haar wel meer dan alleen letters op papier te zetten. Daarbij hoort ook: visieontwikkeling, uitvoering opstarten en draagvlak creëren. Mede door haar studie geschiedenis en economie is ze in staat om sociale ideeën om te zetten tot economisch haalbare projecten.

Haar werkterreinen zijn onder andere: integraal jeugdbeleid, informele zorg, multicultureel Groningen (integratie en diversiteit) en Europese samenwerking en projectontwikkeling.

Contact.

  • Rika Ringersma

  • adviseur

  • 06 126 878 02

  • r.ringersma@cmostamm.nl

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X