Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Roos Jelier

Roos Jelier

profielfoto Roos Jelier

Samen elke dag werken aan een betere wereld voor iedereen.

Een verbindende inspirator, dat is wat Roos kenmerkt. Elke dag bezig om met elkaar de wereld een klein beetje beter te maken. Dat kan je niet alleen en moet je ook niet willen. Samenwerken en het verbinden van mensen en organisaties is dan ook iets wat voor Roos essentieel is in het werk.

Roos heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en adviseur binnen de jeugdhulp en het sociaal domein en is nauw betrokken geweest bij de oprichting en ontwikkeling van de Centra voor Jeugd en Gezin, de decentralisaties in 2015 en het werken met integrale sociale teams. Roos heeft veel ervaring met het gemeentelijk domein en de vertaling van wetgeving en beleid naar een werkbare uitvoering. Hierbij is ‘doen wat nodig is’ voor haar een belangrijk uitgangspunt. Niet de regels moeten leidend zijn, maar de bedoeling erachter. De balanceeract tussen het gelijkheidsbeginsel en maatwerk, waardoor doorbraken gerealiseerd kunnen worden, is iets waar zij zich heel prettig bij voelt.

Als manager bij CMO STAMM richt Roos zich op de interne organisatie en is zij ook als adviseur aan het werk ‘in het veld’. De (ver)binding houden met de praktijk en bijdragen aan daadwerkelijke veranderingen is voor haar essentieel. Uiteindelijk is het die verandering waar we het elke dag weer voor doen.

Roos heeft een achtergrond in de gezondheidszorg. Daarna heeft zij diverse trainingen op het gebied van leiderschap en NLP gedaan en de opleiding Bedrijfskunde (BBA) afgerond.

Contact.

  • Roos Jelier BBA

  • manager

  • 06 51 85 61 32

  • r.jelier@cmostamm.nl

  • linkedin
  • twitter

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X