Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

In de eerste editie van de nieuwsbrief ging het onder meer over de eerste training ouderenparticipatie in Drenthe, het sportgala, en hoe gemeenten aansluiten op de Drentse aanpak wachttijden GGZ.

Nieuwsbrief Drents Zorglandschap

18 juli 2022

In juni is de eerste nieuwsbrief van het Drents Zorglandschap uitgegaan. Met deze nieuwsbrief laten we zien waar we aan werken binnen het Drents Zorglandschap. Het Drents Zorglandschap is de samenwerking tussen de twaalf Drentse gemeenten, Zilveren Kruis, de provincie Drenthe en vele (zorg)organisaties. Het doel van deze regionale samenwerking is om de zorg en ondersteuning voor inwoners in Drenthe efficiënt en in samenhang te organiseren, zodat deze bereikbaar én betaalbaar blijft. Dit gebeurt aan de hand van drie thema’s: Ouderenzorg, Sport & Preventie en GGZ.

In elke nieuwsbrief worden een aantal onderwerpen uitgelicht waar op dat moment aan gewerkt wordt. In de eerste editie van de nieuwsbrief ging het onder meer over de eerste training ouderenparticipatie in Drenthe, het sportgala, en hoe gemeenten aansluiten op de Drentse aanpak wachttijden GGZ.

Stuur deze nieuwsbrief ook vooral door naar collega’s of andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in deze ontwikkelingen. Op deze manier kunnen we optimaal kennis delen en de regionale samenwerking verstevigen.

Lees de nieuwsbrief van het Drents Zorglandschap hier.

Op de hoogte blijven?

Ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het Drents Zorglandschap? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Drents Zorglandschap.

logo's

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X