Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Oproep projectaanvragen Skanfonds

4 mei 2015

1 op de 9 kinderen in Nederland leeft in armoede. Ziet u kansen om deze kinderen en het gezin waarin zij opgroeien te versterken in hun mogelijkheden? Dien dan vóór 15 september 2015 een projectaanvraag in bij Skanfonds.

Skanfonds zoekt projecten die deze kinderen en gezinnen versterken. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om hulp bij het opvoeden. Meer zelfvertrouwen opdoen. Durven praten over de problemen. En steun uit de buurt. Daardoor ontstaat er meer tegenwicht tegen de risico’s die opgroeien in armoede met zich meebrengt. En krijgen kind en gezin weer meer grip op hun bestaan.

Waarom insturen?

Door mee te doen maakt u niet alleen kans om uw project gefinancierd te krijgen. U haakt ook aan bij een bijzonder traject waarin de projecten leren van elkaar én van de opbrengsten.

Meer weten?

Lees meer over de voorwaarden en criteria op www.skanfonds.nl/armoede. En meld u gelijk aan voor de inspiratiebijeenkomst op 23 juni 2015. Voor vragen kunt u terecht bij Alie van der Wal, (035) 624 96 51.

Over Skanfonds

Skanfonds maakt zich sterk voor mensen in kwetsbare situaties. Al 57 jaar maakt het fonds initiatieven mogelijk waarin mensen omzien naar elkaar. De komende jaren investeren we extra in kinderen die opgroeien in armoede. Initiatieven daarvoor ondersteunen we met geld, kennis en energie.

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X