Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Burgerkrachtindrenthe.nl inspireert; verzamelbank van kennis op burgerinitiatieven

Veel nieuwe initiatieven op Burgerkracht in Drenthe

26 januari 2017

Ben jij die ambtenaar die inwoners met een goed idee graag verder helpt en vraag je je af hoe je dat het beste kan doen?

Organiseer jij een mooi initiatief dat meer aandacht verdient? Of wil je graag van de ideeën van anderen leren? Voor al deze dingen kun je terecht op ons kennisplatform Burgerkracht Drenthe.

Het kennisplatform Burgerkracht Drenthe is ontwikkeld door en voor iedereen in Drenthe die iets met burgerkracht doet of wil. Het is een online plek waar initiatieven elkaar inspireren en ontmoeten. Je kan er ontdekken wat er allemaal in de regio gebeurt, ervaringen delen en leren van anderen, maar ook veel praktische tips en handleidingen vinden en informatie over financiering, regels en beleid.

Laatste nieuws in de regio

Op dit moment gebeurt er veel op het platform. We zijn bezig met een inventarisatie van alle initiatieven die van de Vitaal Plattelandregeling een bijdrage hebben gekregen via hun gemeente. We brengen deze initiatieven in beeld op de website, zorgen voor promotie en inspireren zo weer anderen. Tijdelijk zijn Guido Musch en Miraya Rook, twee jonge enthousiaste adviseurs, aangesloten om het contact met de initiatieven te ondersteunen. Ondertussen onderzoeken we op welke verschillende manieren de gemeenten de regeling toepassen, zodat zij van elkaars ervaringen kunnen leren.

Wil je geïnspireerd raken door andere initiatiefnemers, ben je op zoek naar kennis omtrent burgerkracht of ben je gewoon nieuwsgierig? Kijk dan op www.burgerkrachtindrenthe.nl.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X