Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

CMO Groningen en STAMM gefuseerd!

11 maart 2015

Het is zover! STAMM en CMO Groningen zijn per 20 februari 2015 gefuseerd tot een nieuwe organisatie: CMO STAMM. Vandaag presenteren wij met trots CMO STAMM officieel aan al onze relaties.

Met deze fusie is een stevig Noordelijk kenniscentrum en adviesbureau ontstaan op het gebied van leefbaarheid, krimp, burgerkracht, transformatie sociaal domein, onderwijs & werk. De fusie is een vanzelfsprekende stap in de ontwikkeling van beide organisaties. Veel van de vraagstukken waar STAMM en CMO Groningen mee bezig zijn, houden immers niet op bij de provinciegrenzen.
Door onze krachten te bundelen en onze kennis en expertises samen te voegen, kunnen wij gemeenten, maatschappelijke organisaties en burgers nog beter en sneller van dienst zijn. Of het nu gaat om kennis, onderzoek, advies, projectmanagement, wij blijven graag zoals vertrouwd inspelen op uw vragen.

Onze nieuwe directeur-bestuurder is Yvonne Turenhout. Yvonne was hiervoor directeur-bestuurder van STAMM. Sjikke Mulder, de bestuurder van CMO Groningen is teruggetreden en neemt op 1 mei a.s. afscheid. U wordt daarover binnenkort geïnformeerd.

Wij blijven werken vanuit de vertrouwde vestigingen in Assen en Groningen. Wilt u meer weten, neem vooral contact met ons op.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X