Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Verder dromen dan we nu kunnen zien

CMO STAMM LAB 2022

7 december 2022

Afgelopen maand vond het jaarlijkse CMO STAMM LAB weer plaats. Een middag vol inspiratie en gezelligheid voor onze relaties. Het evenement heeft in 2020 en 2021 helaas niet kunnen plaatsvinden, door de coronacrisis. Op vrijdag 11 november was het eindelijk weer zover, en wat hebben we genoten.

Op weg naar een betekeniseconomie?!

De grenzen van het systeem waarin economische groei boven alles gaat zijn bereikt. Overal ter wereld gaan de sociale en ecologische alarmbellen af. Gelukkig lonkt er volgens Kees Klomp een alternatief: de betekeniseconomie. Een nieuw perspectief waarin waarde wint van geld.

Kees Klomp prikkelde ons om stevig na te denken. Met enthousiasme en lef zocht hij de diepgang op naar verrassende nieuwe inzichten en praktische toepasbaarheid.

Kees Klomp

Kees Klomp studeerde politicologie en communicatiewetenschappen. Vanaf 2006 richt Klomp zich expliciet op de Betekeniseconomie; een methode om organisaties ‘van betekenis te laten zijn’ en integrale waarde te laten creëren. Naast lector Betekeniseconomie bij de Hogeschool Rotterdam is Klomp founding partner van de onafhankelijke denk- en doetank THRIVE Institute.

Myron Hamming Spoken Word

Myron zorgde voor een prachtige afsluiting. Als Groninger stadsdichter en spoken- word artist zorgde hij voor een prachtig optreden over “verder dromen dan we nu kunnen zien”. Zoals een bezoeker het mooi verwoorde: “woorden die binnekomen”.

Afscheid Yvonne Turenhout

Ook namen we na ruim 13 jaar afscheid van Yvonne Turenhout, directeur-bestuurder. In die jaren heeft Yvonne op haar eigen kenmerkende wijze een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van CMO STAMM, Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe. Een gepast afscheid voor iemand die samen met collega’s veel heeft bereikt voor CMO STAMM.

Aftermovie

Bekijk hier de sfeerimpressie van een geslaagde middag.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X