Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Een dag waarop Drentse initiatiefnemers, die zich met hart en ziel inzetten om de leefbaarheid in de provincie op peil te houden, samenkomen.

Drenthe Initiatiefrijk! groot succes

7 december 2022

Zaterdag 5 november was het zover: Drenthe Initiatiefrijk!. De eerste bruisdag voor Drentse initiatiefnemers georganiseerd door de BOKD, provincie Drenthe en CMO STAMM. Een dag waarop Drentse initiatiefnemers, die zich met hart en ziel inzetten om de leefbaarheid in de provincie op peil te houden, samenkomen.

Tijdens het ochtendprogramma werden de ruim veertig bezoekers met een bus langs drie inspirerende initiatieven geleid, namelijk: Stichting de Amer, Eesergroen en Stichting Kardeel. Vervolgens vertelden Vera en Jojanne tijdens een verzorgde lunch over hun initiatief Passie op het Platteland: een project voor en door jongeren. Om 13:00 opende gedeputeerde Hans Kuipers het middagprogramma, dat bestond uit workshops gerelateerd aan burgerkracht en een vijftal pitches van initiatiefnemers. Er waren diverse fondsen aanwezig, zoals Kracht van de Veenkoloniën, VSB-fonds en Kern met Pit. Met meer dan 70 aanwezigen tijdens het middagprogramma was het gezellig druk in het Markehuis in Grolloo. Tot slot was er ruimte voor een hapje en een drankje en de gelegenheid tot netwerken. Dit alles leidde tot veel geanimeerde gesprekken en mooie ontmoetingen.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X