Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Het doel van de Nestorkring is om de bestuurlijke en organisatorische ervaring en deskundigheid van senior bestuurders en managers niet verloren te laten gaan.

Nestorkring: ondersteuning maatschappelijke organisaties

2 maart 2021

Maatschappelijke organisaties hebben regelmatig te maken met kwesties die om oplossingen vragen. Zoals de inrichting van bestuur en organisatie, de relatie tussen professionals en vrijwilligers, het adequaat reageren op maatschappelijke ontwikkelingen, het steeds weer moeten omgaan met nieuwe regels en daarvan afhankelijke financiering. Ondersteuning door een onafhankelijke nestor kan hierbij helpen.

De Nestorkring wil een bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van maatschappelijke organisaties. De Nestorkring is een landelijk netwerk van mensen (‘nestors’) die op managementniveau in het bedrijfsleven, bij overheidsinstellingen en bij maatschappelijke organisaties als bestuurder en directeur hun sporen hebben verdiend. De nestors willen hun opgedane kennis en ervaring graag delen met maatschappelijke organisaties, dit kan zijn als sparringpartner en adviseur voor de organisatie, of als mentor en coach van leidinggevenden of managementteam.

Over de Nestorkring

De Nestorkring is een onafhankelijke organisatie van vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Het doel van de Nestorkring is om de bestuurlijke en organisatorische ervaring en deskundigheid van senior bestuurders en managers niet verloren te laten gaan. Maatschappelijke organisaties kunnen er hun voordeel mee doen.

Sinds de oprichting in 1990 is de Nestorkring uitgegroeid tot een landelijk netwerk van ongeveer 30 senioren. Met een schat aan ervaring in uiteenlopende branches en disciplines. Nestors zijn breed inzetbaar en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge criteria.

Bemiddelingskosten

Omdat de nestors geen honorarium voor hun werk vragen, blijven de kosten voor de organisatie beperkt. Bij de start van een opdracht brengt de Nestorkring eenmalig een bedrag van € 900,- (excl. BTW) voor bureau- en bemiddelingskosten in rekening. De nestor ontvangt alleen een (reis)kostenvergoeding.

Neem voor meer informatie contact op met de Nestorkring:

Landelijk adres:
Oude Bemmerstraat 55
5741EA Beek en Donk
info@nestorkring.nl
www.nestorkring.nl

Regionaal adres:
Nicole Senteur, regiocoördinator
Buitenes 35c, 9407 CS Assen
nicolesenteur@ziggo.nl

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X